Amplifiers & Comparators

: 9.324 gevonden producten

Filteren

Versterkers en comparators

Hier vindt u een uitgebreide selectie van versterkers en comparatoren op basis van IC's, die geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Meer

Er zijn verscheidene soorten single-chip versterkers, zoals operationele versterkers (op amps). Deze hebben een differentiële ingang en (meestal) een enkelzijdige uitgang. Een comparator daarentegen is een component die twee spanningen of stromen vergelijkt en een digitaal signaal op de uitgang zet, dat aangeeft welke groter is.

Deze reeks omvat instrumentversterkers, operationele versterkers, audio-vermogensversterkers,, differentiële versterkers, programmeerbare versterkers en spanningsensor- en video- en bufferversterkers.

Farnell element14 biedt klanten een compleet assortiment versterkers en comparatoren van 's werelds toonaangevende fabrikanten zoals Texas Instruments, ADI en LTC.

Minder

Alle producten weergeven

Alle producten weergeven

Filters:

Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.