BRIDGELUX

Bridgelux
Over Bridgelux

Info over BRIDGELUX


Over Bridgelux

Bridgelux richt zich op innovatie in verlichting en is een toonaangevende leverancier van efficiënte, kostenverantwoorde en energiebesparende LED-oplossingen (light-emitting diode).

De bedrijfseigen epitaxietechnologie van Bridgelux, haar innovatieve chip-ontwerpen en geavanceerde LED-verpakkingstechnologie hebben het bedrijf in staat gesteld om geavanceerde solid-state verlichtingsproducten te ontwikkelen die zich onderscheiden door hun superieure kwaliteit, lagere kosten en milieuvriendelijkheid zonder af te doen aan de prestaties. Naast LED-chips biedt Bridgelux een reeks solid-state lichtbronnen, die OEM-klanten op eenvoudige wijze in uiteenlopende verlichtingstoepassingen kunnen inbouwen en waarmee nieuwe markten in solid-state verlichting kunnen worden aangeboord.

Farnell element14 is een officiële internationale distributeur van Bridgelux-producten en biedt u als eerste de allernieuwste technologie.

Productlijsten


Optoelectronics & Displays

Alle producten weergeven 104

Nieuwe producten


Optoelectronics & Displays

Alle producten weergeven 3

Video's


Bridgelux-video's

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.