FTDI

ftdi
ftdi

Info over FTDI


element14 community

Ontmoet experts, technici en enthousiaste hobbyisten. Door technici voor technici.

element14 community

Een offerte aanvragen

Snelle, eenvoudige en flexibele toegang tot uw online offertes.

Bel ons professionele team op 03 / 475 28 10 of stuur ons uw vereisten online.

een offerte aan

Over FTDI

FTDI Chip levert ingenieurs al meer dan 20 jaar een ontwerpfilosofie die hun werk 'makkelijk maakt'. Deze filosofie richt op het beschikbaar maken van robuuste producten die eenvoudig in gebruik zijn en veel mogelijkheden bieden, waarmee een snelle marktintroductie mogelijk is en lagere ontwikkelingskosten kunnen worden behaald.

De producten uit de FTDI-familie ‘USB Made Easy’ bestaan uit een breed en algemeen erkend assortiment IC's, kabels en modulaire oplossingen voor een eenvoudig migratiepad naar USB. Als overbrugging tussen USB en de populaire interfaces RS232, RS422, RS485, I2C en SPI, is alle FTDI-hardware voorzien van bewezen, direct te gebruiken en licentievrije firmware en stuurprogramma's.

De producten binnen de familie 'Display Made Easy' zijn een assortiment IC's en modulaire oplossingen, waarmee eindproducten kunnen worden gebouwd die een moderne HMI (Human to Machine Interface) op een interactief scherm realiseren. Deze eenvoudig te gebruiken schermcontrollers voorzien in de multifunctionaliteit van scherm, audio en aanraking in één enkel pakket met bijbehorende ontwikkelsoftware voor het tot stand brengen van GUI's (Graphical User Interfaces), geschikt voor een heel scala aan microcontrollers voor laagvermogentoepassingen. Met deze technologie kunnen schermloze producten met een moderne HMI worden uitgerust, daarnaast biedt zij kortere stuklijsten en lagere componentkosten bij oplossingen die gebruik maken van meer standaard HMI-oplossingen.

Productlijsten


Cable, Wire & Cable Assemblies

Development Boards, Evaluation Tools

Embedded Computers, Education & Maker Boards

Semiconductors - ICs

Wireless Modules & Adaptors

Alle producten weergeven 260

Nieuwe producten


Development Boards, Evaluation Tools

Semiconductors - ICs

Alle producten weergeven 6

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.