Wij vieren 30 jaar Farnell in België!

Jaren in Belgium

-

Aantal klanten

-

Kopjes koffie in 30 jaar

-

We hebben de afgelopen 30 jaar zoveel bereikt!

Jan 1992

Opening van onze tak in België en Nederland

2002

Opening van het Belgische magazijn in Luik

29 februari 2012

Lancering van de eerste Raspberry Pi

Oktober 2016

Farnell overname door Avnet

April 2019

Opening van nieuw Leeds distributiecentrum in het VK!

LUIK, BELGIË , ONS DISTRIBUTIECENTRUM IN DE BENELUX.


UTRECHT, NEDERLAND

ONS KANTOOR IN DE BENELUX

Robert Rospedzihowski


Verkoopleider EMEA, Farnell

Ik ben erg blij met hoe Farnell Benelux zich de afgelopen 30 jaar heeft ontwikkeld. Wij hebben een geweldig en divers team van deskundigen die de groeiende vraag in de regio bedienen en ondersteuning bieden bij elke stap in het traject van onze klanten. Van ontwerp en ontwikkeling tot testen en productie, ons competente team levert uitstekende ondersteuning bij alle projectvereisten.

Gert-Jan Stegeman


Regionaal verkoopmanager Benelux

Ik ben bijzonder trots op onze 30 jaar in de Benelux! Ik ben al 22 jaar aan boord bij Farnell en de reis is nog steeds spannend voor mij. Ik heb het genoegen te werken met zoveel gewaardeerde klanten die ons team al die jaren onafgebroken vertrouwen. Onze klanten zullen blijven profiteren van onze toewijding aan het ondersteunen van innovatie, onze distributieservice van wereldklasse en ons leveranciersnetwerk, evenals onze toegenomen lokale aanwezigheid in de Benelux.

Thierry Montrieux


Hoofd bedrijfsvoering - Directeurs EDC Luik, Supply chain

Ons toegewijde distributiecentrum in Luik in België bedient dagelijks gemiddeld 4000 tot 4500 bestellingen van klanten in EMEA, waarvan de Benelux 15% vertegenwoordigt. Wij verzamelen, verpakken en verzenden elke bestelling met dezelfde zorg en toewijding. Ons distributiecentrum kan aan alle klanten de volgende dag leveren om hen te helpen tijdgevoelige projecten af te leveren.