Mis de kans niet om uw onschatbare inzichten en meningen te delen via onze allereerste inkopersenquête. Deelnemen aan dit onderzoek kan echt een verschil maken en helpen om de toekomst van koopervaringen vorm te geven. Bovendien kunt u een van de winnaars van fantastische prijzen zijn door aan het einde van de enquête een optionele vraag te beantwoorden op basis van uw kennis, ervaring en inzichten. Vergeet niet dat de enquête geopend is van 2 mei tot 2 juli 2024.

Dus laat uw stem horen - vul vandaag nog onze inkopersenquête in en maak deel uit van iets groters!

Ons eerste inkopersenquête!

We zijn verheugd om onze allereerste inkopersenquête aan te kondigen, een unieke kans voor kopers om hun gedachten en meningen met ons te delen. Door deel te nemen aan deze enquête kunt u waardevolle feedback geven die ons zal helpen om onze diensten te verbeteren en op uw behoeften af te stemmen.

Als blijk van waardering voor uw tijd en moeite bieden wij een aantal fantastische prijzen aan die u niet wilt missen. Dus als u een inkoper bent, aarzel dan niet om op de onderstaande link te klikken en deel te nemen aan onze enquête.

We hopen snel iets van u te mogen horen,

Vul de enquête in

Te winnen prijzen

Het is heel eenvoudig - aan het einde van de enquête krijgt u de mogelijkheid om een vraag te beantwoorden op basis van uw kennis, ervaring en inzichten. Op basis van hun antwoorden worden drie gelukkige winnaars gekozen! Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden onderaan de pagina. VEEL SUCCES!

Eerste prijs: Draadloze hoofdtelefoon van Bose

Tweede prijs: FITBIT Inspire 3 slim horloge

Derde prijs: €60 Amazon-cadeaubon**

** Cadeaubonnen worden toegekend in de lokale valuta van de winnaar

*Algemene voorwaarden