Carrières

Lees meer over onze bedrijfscultuur, over onze toewijding aan onze werknemers en over uw kansen lid te worden van ons team.

Uw toekomst begint hier

Het zijn onze mensen die onze visie tot werkelijkheid maken. U hebt hier een echte kans om de toekomst vorm te geven, of u nu uw eigen carrière ontwikkelt, een stempel op het bedrijf drukt of zelfs een onuitwisbaar merkteken achterlaat in de technologie-industrie.

Onze bedrijfscultuur is gericht op uitstekende prestaties en voortdurende ontwikkeling. Van onze ''fantastische plek om te werken''-initiatieven tot onze duidelijke managementsystemen op gebied van prestaties. Van onze toewijding aan diversiteit, inclusiviteit en sociale en milieuvriendelijke duurzaamheid tot onze training- en mentoringprogramma's. We bieden een unieke werkomgeving waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen en tot bloei kunnen komen om uiteindelijk in hun element te zijn.

Hebben we uw interesse gewekt? Ga dan naar premierfarnell.com voor meer informatie.

Nu naar vacatures zoeken

Onze waarden vormen het hart van onze bedrijfscultuur

 • 100% betrouwbaar

  We houden ons aan onze beloften.
 • Vindingrijk

  We zoeken naar innovatieve manieren om oplossingen te verschaffen.
 • Klantgericht

  We begrijpen onze klanten en leveranciers en kunnen inspelen op hun behoeften.
 • Integriteit

  We zijn eerlijk en betrouwbaar.

"Ik neem mijn persoonlijke ontwikkeling zeer serieus en in Farnell heb een bedrijf gevonden dat net zo betrokken is als ik. In zeven jaar heb ik acht verschillende functies vervuld, waaronder drie detacheringen op drie verschillende locaties. Planning van persoonlijke ontwikkeling op korte en lange termijn wordt sterk aangemoedigd en door regelmatige gesprekken, mentoring en interne trainingen heb ik het gevoel dat er altijd ruimte is om je te richten op deze plannen en ze echt tot leven te laten komen."

Michael Lawrence
Hoofd financiën

"Ik ben 5 jaar geleden bij Farnell in dienst getreden en ben sindsdien werkzaam in het Europese Finance-team. Farnell is een fantastische plek om te werken. Het biedt mogelijkheden aan mensen met de juiste vaardigheden en de wil om zich verder te ontwikkelen. Ik heb recentelijk twee interne auditbeoordelingen ondersteund in Embest, China. Mijn talenkennis, de kennis van de lokale cultuur en mijn financiële en systeemkennis van Europa kwamen goed van pas om het succes van de interne beoordelingen te versterken. Ik heb echt genoten van deze ervaring."

Judy Zhu
Management Accountant

"Bij Farnell ligt de kans om te zijn wie je wilt zijn, wanneer je wilt, in eigen HANDEN"

Tracey Senior
AM