Het kousassortiment van Multicomp Pro is ontworpen door onze ingenieurs voor ingenieurs zoals u, en biedt u de perfecte oplossing om uw kabels en draden te beschermen.

Of u nu bescherming nodig hebt tegen de meest agressieve omgevingen of gewoon uw kabelbundels wilt opruimen, het assortiment van Multicomp Pro heeft het allemaal, met materialen die variëren van PVC tot glasvezel en koustypes van algemeen gebruik tot vuurbestendige kousen. Wat uw toepassing ook is, denk eerst aan Multicomp Pro!

Producten

Pro-Braid - Metal Screening Braid

Pro-Braid - Metal Screening Braid Premium koperen afschermweefsel voor hoge prestaties, verkrijgbaar met tin- of nikkellaag, dat optische dekking biedt van 93% tot 99%. Deze reeks biedt uitstekende EMI-prestaties en een hoge expansieverhouding.

Producten weergeven

Flexibele pvc-kous

Een flexibele pvc-kous in een breed assortiment van afmetingen, vervaardigd om 105°C-toepassingen te ontmoeten, geleverd op 100 meter ononderbroken spoelen om de algemene bescherming van kabeluitrustingen te vergemakkelijken.

Producten weergeven

PET expandeerbare gevlochten kous

Zelfdovende, lichtgewicht, uitrekbare gevlochten kous, gemaakt van sterke polyester monofilamenten. Continue werktemperaturen van -50°C tot +150°C en weerstand tegen de meeste chemicaliën maken het mogelijk deze kous te gebruiken in vijandige omstandigheden en is geschikt voor alle industrieën.

Producten weergeven