Kwaliteitsbeleid

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Farnell is gecertificeerd conform de standaard ISO 9001:2015 door BSI (Registratiecertificaat FS00118).

De vestigingen van Farnell in Leeds en België zijn gecertificeerd conform BS EN 9120 en zijn een franchisedistributeur van producten voor lucht- en ruimtevaartsector.

Onze distributiecentra in het verenigd koninkrijk en België zijn gecertificeerd conform ISO 14001:2004 (EMS74045) en OHSAS 18001:2007 (OHS83272).

Dit betekent dat er een beleid en managementsysteem tot stand is gekomen dat onze mensen en het milieu ondersteunt en beschermt. Onze betrokkenheid bij het milieu en de kwaliteit is ook bewezen door de toonaangevende rol die wij hebben gespeeld om klanten te helpen te voldoen aan de Europese richtlijn RoHS (beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen).


 

Kwaliteitsbeleid van Farnell:

Onze missie is het optimaliseren en stimuleren van de efficiëntie, klantgerichtheid en kwaliteit. Hierdoor wordt Farnell beschouwd als de beste in de branche op het gebied van klantervaring. Farnell levert een toonaangevende klantervaring en ongeëvenaarde service door continue verbetering van infrastructuur, processen, producten en klantenservice om te voldoen aan de behoeften van de klant.

Volledig kwaliteitsbeleid weergeven