ALTERA

Altera
Over Altera

Info over ALTERA


Over Altera

Altera Corporation (NASDAQ: ALTR) is de pionier op het gebied van programmeerbare logische oplossingen, waarmee systeem - en halfgeleiderbedrijven snel en kostenverantwoord kunnen innoveren, onderscheid kunnen maken en winst kunnen behalen met oplossingen die hen in korte tijd naar de top helpen.

Altera biedt FPGA's, CPLD's en ASIC's in combinatie met hulpprogramma's, intellectueel eigendom en aangepaste ondersteuning voor het leveren van hoogwaardige programmeerbare oplossingen aan ruim 13.000 klanten wereldwijd.

De herprogrammeerbare oplossingen van Altera® leveren een snelle time-to-market en een duidelijk voordeel in vergelijking met de dure en risicovolle ESIC-ontwikkeling en niet-flexibele ASSP's en digitale signaalprocessors. Het aanbod van Altera levert meerwaarde aan een veel bredere markt dan voorheen met programmeerbare logicaproducten werd bereikt.

Sterke en duurzame partnerschappen met toonaangevende leveranciers in de sector, zoals partner en 's werelds grootste halfgeleiderproducent Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), zorgen dat de klanten van Altera verzekerd zijn van topkwaliteit en tijdige levering. Altera verbetert haar eigen plaats-en-route ontwerpsoftware met hulpprogramma's van topklasse EDA-leveranciers.

Producten

Cyclone III FPGA Starter Kit
Cyclone III FPGA Starter Kit

ALTERA - DK-START-3C25N - STARTER KIT, CYCLONE III, FPGA.

Nu kopen
XNios II
XNios II

ALTERA - DK-N2EVAL-3C25N - KIT, NIOS DEVELOPMENT, CYCLONE III.

Nu kopen
Max II Development Kit
Max II Development Kit

ALTERA - DK-MAXII-1270N - DEVELOPMENT KIT, MAX II, CPLD.

Nu kopen

Productlijsten


Development Boards, Evaluation Tools

Embedded Computers, Education & Maker Boards

Semiconductors - ICs

Alle producten weergeven (61)

Video's


Altera-video's

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.