Onze traceerbaarheid van producten is nu een tweede natuur

Traceerbaarheid wordt steeds belangrijker in onze geglobaliseerde markt met een complexe stroom van producten.

Het biedt vertrouwen in de aankoop van authentieke producten en diensten van hoge kwaliteit van beproefde leveranciers. Bij Farnell kopen we alleen in bij fabrikanten of geautoriseerde distributiepartners.

Wij kunnen nu datum- en partijcodes leveren voor meer dan 860.000 best verkopende bordniveau-componenten van toonaangevende merken

Wij zullen het aantal merken en het aantal producten binnen elk merk in de loop van de tijd blijven uitbreiden.

1

SNEL IDENTIFICEREN

Zoek het onderdeel dat u wilt kopen en zoek naar het 'Datum en partij'-symbool dat bij alle traceerbare onderdelen staat op zowel de zoekresultatenpagina als de pagina met productdetails.

2

ZOEK SNELLER

Om uw productselectie te versnellen, kunt u gebruik maken van het filter "Datum en partijcode" dat beschikbaar is in het gedeelte "Conformiteit" van ons parametrisch zoeken. Er worden alleen producten teruggestuurd waarvan de datum en de partijcode beschikbaar zijn.

3

UW SELECTIE VALIDEREN

Om u te helpen snel te bevestigen dat u de juiste onderdelen hebt gekozen, verschijnt het symbool gedurende het hele afrekentraject, van het winkelmandje tot de overzichtspagina van de bestelling en de orderbevestigingspagina.

4

VIND DE INFORMATIE DIE U NODIG HEEFT

Voor gemakkelijke referentie worden de datum- en partijcodes zowel op het etiket als op de verzendingsnota afgedrukt.

5

TERUG

Retourzendingen worden aanvaard voor ongeopende onderdelen in hun oorspronkelijke verpakking en in verkoopbare staat, overeenkomstig onze standaardvoorwaarden.