BAHCO

Bahco
Over Bahco

Info over BAHCO


Over Bahco

Bahco is een internationaal gereedschapsmerk met een reputatie voor ergonomische, uitmuntend vervaardigde en hoogpresterende producten.

Het bedrijf viert dit jaar haar 125-jarig jubileum. Bahco is een van Europa's bekendste merken in de sector en het voorkeursmerk voor de vakman en -vrouw wereldwijd.

Vallend onder SNA Europe en onderdeel van de multinationale Snap-on Group, levert Bahco gereedschappen die een plezier zijn om te gebruiken, sterk genoeg zijn voor intensief dagelijks gebruik en die zijn ontwikkeld om spierbelasting, in het bijzonder voor de hand, tot het minimum te beperken.

De uitgebreide waaier aan handgereedschappen van Bahco wordt aangevuld met een ruim assortiment elektronische producten van Lindstrom, een internationaal merk dat bekend staat om kwalitatief hoogwaardige nijptangen, precisieschroevendraaiers en -pincetten voor de assemblage van elektronische componenten.

De 800 pagina's tellende Bahco-catalogus bevat meer dan 9000 afzonderlijke gereedschappen, elk ontwikkeld en vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen.

Bahco's filosofie is gebaseerd op de drie cruciale energiebronnen in het dagelijks leven van de vakman en -vrouw: expertise, professionele trots en het juiste gereedschap voor het werk.

Ongeacht of een klant een nijptang en frees, een schroevendraaier of beitels, gereedschappen voor elektrisch werk, hamers, zagen of gereedschapskisten van Bahco koopt, elk stuk gereedschap van Bahco is van dezelfde kwaliteit en ergonomisch ontworpen.

Bij het werken met een handgereedschap gebruikt men 42 verschillende spieren in de hand, hetgeen uiteindelijk kan leiden tot pijn en gevoelsverlies. Bahco was de eerste internationale fabrikant van gereedschappen die al ruim 30 jaar geleden een ergonomisch ontwerp in haar assortiment introduceerde. Het gebruik van een Bahco-gereedschap met het Ergo-symbool minimaliseert het risico van overbelasting van de spieren.

Producten

Lindstrom Electronic Products
Lindstrom Electronic Products

Lindstrom electronic products.

Nu kopen
Pliers & Cutters
Pliers & Cutters

Pliers & Cutters.

Nu kopen

Productlijsten vanaf Bahco


Connectors

Static Control, Site Safety & Clean Room Products

Tools & Production Supplies

Alle producten weergeven (282)

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.