CORNELL DUBILIER

Cornell Dubliner
Over Cornell Dubliner

Info over CORNELL DUBILIER


Over Cornell Dubilier

Als leidinggevende producent van condensators voor de elektronicamarkt heeft Cornell Dubilier zich sinds zijn oprichting in 1909 toegelegd op de ontwikkeling van condensatortechnologie voor nieuwe toepassingen en bedient tegenwoordig ruim 35.000 klanten.

Met een combinatie van innovatieve producttechnologieën en technische expertise levert Cornell Dubilier betrouwbare oplossingen voor hernieuwbare energie, stroomvoorzieningen, aandrijvingen, HVAC, motoren, las-, lucht- en ruimtevaart-, telecommunicatie- en UPS-systemen, toepassingen voor zonne-energie, windenergie en brandstofcellen en DC link-condensators voor elektrische voertuigen. Cornell Dubilier blijft unieke condensatoroplossingen ontwikkelen en produceren voor volgende generatie toepassingen in deze opkomende markten.

Cornell Dubilier is een internationaal bedrijf met het ISO-9001 keurmerk. Het bedrijf heeft fabrieken en distributiefaciliteiten in het Amerikaanse Liberty (SC) en New Bedford (MA), in Mexicali, Mexico en in Shenzhen, China om haar wereldwijde klantenbestand te voorzien. De producten van Cornell Dubilier zijn goedgekeurd door DESC en door de veiligheidsinstituten UL en CSA.

Productlijsten vanaf Cornell Dubilier


Passive Components

Alle producten weergeven (1.076)

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.