CRC

CRC
Over CRC

Info over CRC


Over CRC

CRC Industries is een wereldwijde leverancier van chemische producten, hoofdzakelijk verpakt in technische spuitbussen, en kleine bulklevering aan de industriële, auto- en elektrosegmenten.

Het bedrijf bestaat uit vier bedrijfsgroepen, gevestigd in de Verenigde Staten, België, het VK en Australië. CRC Industries Europe heeft ISO 9001-certificering.

Naast CRC produceert en verkoopt CRC Industries Europe tevens de merken Kontakt Chemie, KF, Ambersil en Servisol.

Het assortiment omvat reinigingsmiddelen, smeermiddelen, corrosiewerende producten, kleefmiddelen, lasproducten, additieven, gietproducten en andere gespecialiseerde producten¦voor de markten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Door naleving van strenge richtlijnen op alle gebieden van onderzoek, ontwikkeling en productie waarborgt CRC Industries Europe producten van de hoogste kwaliteit. CRC voldoet aan de strengste actuele normen voor milieu en veiligheid. Bovendien ontwikkelt CRC ononderbroken nieuwe producten en past bestaande producten aan de vereisten van haar klanten aan.

Productlijsten vanaf CRC


Test & Measurement

Alle producten weergeven (1)

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.