LEDEX

Info over LEDEX


Ledex logo

Ledex 

Johnson Electric biedt onder de merknaam Ledex een divers assortiment roterende en lineaire solenoïden aan. Deze toonaangevende producten omvatten onze snelle, korte slag roterende actuators zoals de BTA en Ultimag series en onze lange levensduur, middellange slag lineaire actuators inclusief open frame, buisvormige en laag profiel solenoïde productfamilies. Meer informatie.

Find Experts, Engineers and Enthusiasts. By Engineers for Engineers.

Join Now

Request a Quote

Quick, easy and flexible access to your quotes online.

Call our dedicated team at 03 / 475 28 10 or send us your requirements online.

Request a Quote today
Featured Products

Deze extreem snelle actuators bieden een zeer lange levensduur voor de meest uitdagende toepassingen. Met een levensduur tot vijftig miljoen cycli, een grote verscheidenheid aan maten en aangepaste engineering voor levensduur, snelheid, omgevingsomstandigheden en koppelvereisten, is de Rotary DC-magneet ideaal voor een groot aantal markten en toepassingen, waaronder deursloten, verkoopautomaten, industriële automatisering en medische diagnostische apparatuur.

Low Profile lineaire DC-magneten bieden een uiterst compact ontwerp dat het magnetische fluxpad optimaliseert voor maximale kracht versus slagkarakteristieken. De betrouwbaarheid en hoge prestaties van het ontwerp met laag profiel maken het een ideale keuze voor toepassingen waarbij een consistente, betrouwbare werking van cruciaal belang is. Ideaal voor pompen, verpakkingsapparatuur en instrumentatie- en testapparatuur.

Johnson Electric's BTA- of borstelloze torsieactuatorplatform biedt hogesnelheidsactuatie in roterende slagtoepassingen die onder andere nodig zijn in materiaalverwerking, klepbesturing en snelle rolluikbesturing.

De open-frame magneetventieltechnologie biedt een economisch ontwerp voor toepassingen met grote volumes, continue of intermitterende werking en aan/uit-werking, zoals gebruikelijk is bij verkoopautomaten en automatische deursloten. Deze technologie biedt een levensduur tot 5 miljoen cycli en verschillende opties voor grootte, kracht en slag.

Productlijsten vanaf Ledex


Automation & Process Control

Alle producten weergeven (186)

Video's


Tools and Resources
Video

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.