LOCTITE

Loctite
Over Loctite

Info over LOCTITE


Over Loctite

Henkel heeft al meer dan vijftig jaar succes en is de marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van high-performance Loctite®-kleefmiddelen, dichtmiddelen en chemische producten. Het succes is gebaseerd op ervaring, leiderschap en technische expertise.

Iedereen die met succes wil opereren op de markt, heeft een sterke partner nodig. Loctite biedt een complete reeks producten en systeemoplossingen op het gebied van industriële kleefmiddelen en dichtmiddelen, van ontwerp en productontwikkeling tot het productieproces

Het brede assortiment hoogwaardige industriële kleefmiddelen en dichtmiddelen van Loctite kan overal worden gebruikt waar efficiënte, gespecialiseerde oplossingen nodig zijn en zelfs voor de meest veeleisende toepassingen in de auto-, microelektronica-, ruimtevaart- en medische industrieën.

Farnell heeft een brede reeks Henkel Loctite-producten op voorraad, waaronder: schroefsloten, dichtmiddelen, kleefmiddelen, structurele binding, smeermiddelen, schoonmaakmiddelen, dispensers en andere producten.

Productlijsten vanaf Loctite


Chemicals & Adhesives

Cooling & Thermal Management

Fasteners & Mechanical

Static Control, Site Safety & Clean Room Products

Tools & Production Supplies

Alle producten weergeven (310)

Nieuwe producten vanaf Loctite


Chemicals & Adhesives

Alle producten weergeven (6)

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.