LUMBERG

Lumberg
Over Lumberg

Info over LUMBERG


Over Lumberg

Lumberg Connect vervaardigt producten en complete oplossingen op het gebied van verbindingstechnologie voor industriële elektronica, waaronder huishoudelijke apparaten, bouwtechnologie, fotovoltaïsche toepassingen, auto-industrie, consumentenelektronica en communicatietoepassingen.

Connectorsystemen, antennes die zijn ontwikkeld in het interne radiofrequencylaboratorium en mechatronische subassemblages zijn slechts een greep uit de expertise van Lumberg.

De eisen die de klant aan de oplossing stelt, is wat Lumberg’s ontwikkeling en productie aanstuurt. Er is een hoog niveau van competentie en expertise behaald op het gebied van hoge-snelheid stans- en buigtechnologie, hoge-precisie injectiegieten en hoge-snelheid assemblagetechnologie. Semi- en volledig automatische assemblagelijnen maken gebruik van complexe productietechnologieën en geavanceerde testtechnologieën.

Farnell 's profiel van Lumberg-connectors omvat een uitgebreide reeks audioconnectors (DIN / RCA / Phono), LC3- en LC4-fotovoltaïsche connectors voor zonnepaneeltoepassingen, elektriciteitsaansluitingen en circulaire multipoolconnectors.

CMS:sfe4-lumberg

Productlijsten vanaf Lumberg


Cable, Wire & Cable Assemblies

Connectors

Fasteners & Mechanical

Tools & Production Supplies

Alle producten weergeven (624)

Nieuwe producten vanaf Lumberg


Connectors

Alle producten weergeven (24)

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.
CMS:sfe3-lumberg