LUMEX

Lumex
Over Lumex

Info over LUMEX


Over Lumex

Lumex is al dertig jaar lang wereldleider op het gebied van de opto-elektronische industrie en beschikt over het grootste aanbod van bijzonder efficiënte high-performance LED's en LCD's in de industrie.

Het bedrijf verkoopt duizenden standaardproducten en richt zich vooral op half en volledig aangepaste ontwerpen. Het is een waardevolle bron voor kwaliteit en innovatie. Het optische assortiment van Lumex omvat een breed spectrum, waaronder UV, zichtbare en infrarood golflengten. De Technical Design Specialists van Lumex zijn experts op het gebied van het samen ontwikkelen van effectieve, intelligente oplossingen voor de meest ingewikkelde ontwerpdilemma's.

Lumex heeft een globale presentie met het globale hoofdkantoor bij Chicago en het Aziatische hoofdkantoor in Taiwan. Lumex heeft productiefaciliteiten in de Verenigde Staten, China, Taiwan en Thailand en ondersteunt nu meer dan 23 eindmarkten met meer dan 80.000 klanten, zowel direct als via distributiepartners. De naam Lumex is de afgelopen dertig jaar over de hele wereld synoniem geworden aan kwaliteit en prestaties.

Producten

Displays - LCD
Displays - LCD

Displays - LCD.

Nu kopen
LEDs - Standard
LEDs - Standard

LEDs - Standard.

Nu kopen

Productlijsten vanaf Lumex


LED Lighting Components

Lighting Products

Optoelectronics & Displays

Alle producten weergeven (291)

Nieuwe producten vanaf Lumex


Optoelectronics & Displays

Alle producten weergeven (12)

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.