ROHM

Rohm
Over Rohm

Info over ROHM


Over Rohm

ROHM ontwikkelt producten die de efficiëntie en prestaties verbeteren van elektronische apparaten, waardoor het bedrijf haar reputatie van een halfgeleiderfabrikant van wereldklasse behoudt.

De geavanceerde ontwikkelingscapaciteiten van ROHM voldoen aan de behoeften van klanten, terwijl hun aanbod van uiterst betrouwbare, geavanceerde producten steeds verder wordt uitgebreid. De producten van ROHM worden gebruikt in verscheidene sectoren: industrieel, auto, consumenten, mobiele telefonie, computer en kantoorapparatuur, witgoed, communicatiesystemen en controlesystemen, testen en medische toepassingen.

Farnell heeft een brede reeks ROHM-producten op voorraad, waaronder versterkers en vergelijkingsinrichtingen, audio IC's, controller IC's, diodes, stuurprogramma's, LED/niet-zichtbare, logic, standaard, geheugen, stroomvoorziening, sensor IC's, speciale functie IC's, transistors, video en spanningsregelaars en referentie IC's. Ons toonaangevende productenaanbod wordt ondersteund door flexibele bestelling via diverse kanalen en op maat gesneden leveringsopties. Maak gebruik van onze hoogwaardige service om de juiste ontwerpkeuzes te maken.

Productlijsten


Circuit Protection

Connectors

Development Boards, Evaluation Tools

LED Lighting Components

Optoelectronics & Displays

Passive Components

Semiconductors - Discretes

Semiconductors - ICs

Sensors & Transducers

Alle producten weergeven 12.730

Nieuwe producten


Circuit Protection

Development Boards, Evaluation Tools

LED Lighting Components

Optoelectronics & Displays

Semiconductors - Discretes

Semiconductors - ICs

Alle producten weergeven 443

Community


Wilt u informatie zien over dit product van andere klanten?

  Lees discussies, blogs en documenten van onze community leden.

Filters:

Selecteer de documenttypen die u wilt zien en klik op de knop "Filters toepassen"
Stel een vraag aan een van onze experts of begin een discussie en ontvang antwoorden van experts van de leverancier en mede-engineers in onze community.