eInvoicing

Een veilige onlineportal die u 24 uur per dag, 7 dagen per week snel en eenvoudig toegang biedt tot al uw facturen, creditnota's en financiële overzichten.

Gratis registratie, gebruiksvriendelijk

eInvoicing is een veilige onlineportal die snel en eenvoudig toegang biedt tot al uw facturen, hulpprogramma's en gerelateerde documenten via uw browser.


Gebruiksvriendelijk

Wanneer de volgende documenten beschikbaar zijn, sturen we u een veilige koppeling naar onze e-Invoice-portal. Klik op de koppeling voor al uw nieuwe facturen en creditnota's in één PDF-document. Met slechts één muisklik kunt u ze allemaal downloaden. Uw financiële overzichten kunt u op dezelfde manier downloaden.

Gegevens altijd beschikbaar

Nadat u de originele documenten hebt gedownload, blijven deze online beschikbaar voor het geval u kopieën wilt afdrukken. U kunt deze documenten, samen met informatie over openstaande transacties voor uw account, downloaden in een Excel-bestand voor eenvoudige bewerking en koppeling.

Gemakkelijk in te stellen

U hoeft geen interne systemen of processen te vervangen. Klik gewoon op de koppeling naar de portal en registreer u online.

 

Aanpasbaar

Ontvang documenten zoals u dat wilt. Meerdere documenten worden in één PDF-document samengevoegd; zo bespaart u de tijd die het kost om meerdere documenten te openen.

Beveiligde portal

Documenten worden rechtstreeks afgeleverd op de vereiste e-mailadressen van de personen die verantwoordelijk zijn voor de verwerking.

 

Document traceren

Volledig controlespoorarchief voor een uitgebreide documentgeschiedenis.

Milieuvriendelijk

Met e-Invoicing kunt u uw koolstofvoetafdruk verkleinen, want u hoeft geen papieren facturen meer te gebruiken.

Veelgestelde vragen

1. Moet ik software installeren op mijn PC/MAC?

Nee. Dit is een veilige onlineservice. U hoeft geen interne systemen of processen te vervangen.

2. Zijn er kosten verbonden aan deze service?

Dit is een gratis service die u wordt aangeboden door Farnell.

3. Wanneer kan ik de service gebruiken?

Wanneer u geregistreerd bent, hebt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een compleet en continu bijgewerkt overzicht van uw passiva.

4. Uit welke opties kan ik kiezen voor de facturering?

We sturen u een e-mailbericht met een koppeling naar onze factuurportal. Als u op deze koppeling klikt, komt u op een pagina met een PDF-document met al uw nieuwe facturen. In de portal kunt u facturen en andere documenten nog tot 12 maanden openen om kopieën te maken. Er zijn ook andere elektronische leveringsopties mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

5. Welke documenten zijn beschikbaar via de portal?

Facturen, creditnota's en financiële overzichten.

6. Wat is de indeling van de facturen die via de portal beschikbaar zijn?

U krijgt een PDF-versie van uw originele documenten te zien. U kunt uw kopieën downloaden in PDF- of .xls-indeling.

7. Kan ik in de portal naar documenten zoeken?

Ja, u kunt naar een factuur of creditnota zoeken op documentnummer, datum of bedrag. Let op: u kunt alleen naar documenten zoeken die beschikbaar zijn via de portal.

8. Hoeveel originele facturen kan ik downloaden?

Er wordt automatisch een koppeling naar nieuwe facturen naar de ontvanger gestuurd. Wanneer u op de koppeling hebt geklikt en de documenten in de portal hebt geopend, krijgen deze de markering 'opgehaald'. Daarna worden de documenten verplaatst van 'Nieuwe documenten' naar 'Kopieën van documenten'. U kunt nog 12 maanden meerdere kopieën van uw facturen downloaden. Let op! Deze worden altijd voorzien van de aanduiding KOPIE. Als u meerdere kopieën van de originele facturen nodig hebt, sla dan het originele PDF-bestand op uw systeem op wanneer u uw nieuwe documenten voor het eerst opent.

9. Is de portal toegankelijk voor elke medewerker?

Het is belangrijk dat uw facturen worden geleverd aan degene die deze moet verwerken. Alleen geregistreerde gebruikers binnen uw bedrijf hebben toegang tot de portal via de koppeling die naar u wordt gestuurd voor levering van die facturen.

10. Kunnen extra geregistreerde gebruikers in het bedrijf kopieën van facturen ontvangen?

Ja, de inkoper die een order plaatst, kan automatisch een kopie van een factuur ontvangen voor die order.

11. Als ik mijn factuur slechts één keer per maand download, krijg ik dan veel verschillende bestanden?

Nee. Alle facturen die niet worden opgehaald, worden automatisch in één PDF-document met meerdere facturen samengevoegd. U kunt dit bestand met één muisklik afdrukken.

12. Kan ik openstaande transacties weergeven die aan mijn account zijn gekoppeld?

De portal geeft klanten toegang tot alle openstaande transacties die aan hun account zijn gekoppeld. Transacties worden 's nachts bijgewerkt. U kunt de status van uw account dus bekijken op het moment van bedrijfssluiting van de vorige dag. U kunt deze openstaande transacties in een Excel-bestand downloaden.

13. Hoe vaak kan ik documenten uit de portal ophalen?

Wij leveren elke avond documenten af aan de portal, waar u deze de volgende werkdag kunt ophalen.

14. Hoe lang blijven documenten in de portal bewaard?

Documenten blijven 12 maanden beschikbaar op de portal.

15. Waar kan ik terecht voor hulp of vragen?

Er zijn ondersteuningsopties beschikbaar via de factuurportal, waaronder een gebruikershandleiding, een functie voor het online stellen van vragen en een telefoonnummer voor technische vragen.

16. Betaal ik mijn account via de portal?

De manier waarop u voor uw account betaalt, blijft ongewijzigd. U kunt echter wel een betalingsbewijs op de portal genereren van de weergegeven openstaande transacties en dit bewijs vervolgens via e-mail naar ons sturen.