Een product retourneren

Meer technische ondersteuning

We maken productretournering zo eenvoudig mogelijk. Klik op onderstaande koppelingen voor meer informatie over ons Retourbeleid of voor het aanvragen van een retourformulier.

Een product retourneren

U kunt het formulier invullen om een autorisatiecode voor retournering (RMA) aan te vragen. Bekijk het retourbeleid in Inkoopvoorwaarden.

Help voor het formulier voor productretournering

Retourbeleid

We staan achter onze producten en accepteren retourneringen, mits onderstaande richtlijnen worden nageleefd.

Het retourbeleid weergeven

*Als u binnen 21 dagen na aankoop de bestelling retourneert, krijgt u uw geld meestal binnen 2 dagen terug

Een product retourneren

V: Hoe retourneer ik goederen naar Farnell?
A: Ga naar ons online aanvraagformulier voor productretournering om een autorisatienummer voor retournering (RMA-nummer) aan te vragen. Nadat u het RMA-nummer hebt ontvangen, sturen we u instructies voor het verpakken van uw retourpakket.

Verwante koppelingen

V: Wat is de tijdlimiet voor het retourneren van een product?
A: Het bedrijf hanteert een retourbeleid van 21 jours. Op basis hiervan worden retourzendingen geaccepteerd als het bedrijf deze ontvangt binnen 21 jours na verzending.
Goederen die na 21 jours worden geretourneerd als 'ongewenst' of 'onjuist besteld' kunnen worden geaccepteerd naar het oordeel van het bedrijf, maar hiervoor gelden mogelijk acceptatiekosten van 20% van de factuurwaarde van de goederen of €10. Van deze twee bedragen wordt het hoogste bedrag genomen.
V: Ik heb een fout gemaakt in mijn order. Hoe kan ik dit aanpassen?
A: Als u een fout constateert in uw order nadat deze is verzonden, belt u zo snel mogelijk onze verkoopafdeling op 03 / 475 28 10.
Gezien onze efficiënte verwerking van online orders is het soms niet mogelijk uw order te wijzigen voordat deze wordt verzonden. Door zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, hebt u de grootste kans dat we de order nog kunnen wijzigen vóór verzending.