Orders weergeven en wijzigen

Meer technische ondersteuning

U kunt snel en eenvoudig informatie vinden over alle actuele of eerdere orders.

Orderstatus en tracering

U kunt alle orders vinden die u hebt geplaatst via het web, de telefoon of fax. U ontvangt de status van de laatste order en informatie over de tracering (indien beschikbaar). U kunt alleen eerdere orderstatussen en traceringen bekijken van orders die zijn geplaatst op het web.

Help voor orderstatus en tracering

Een factuur aanvragen

Als een factuur ouder is dan 12 maanden of als u een fysieke factuur per post wilt ontvangen, kunt u een factuur opvragen. Hiertoe neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar benelux@farnell.com of een van onze servicemedewerkers te bellen op 03 / 475 28 10.

Een order annuleren

Mogelijk kunt u een order annuleren. Als de order al wordt verwerkt, kunt u een order altijd retourneren. Klik op de koppeling voor meer informatie

Help bij order annuleren

Orders weergeven en wijzigen

V: Wat is de status van mijn order?
A: U kunt uw laatste orders zien op de pagina Orderstatus en tracering. Mogelijk is een order die net is geplaatst niet onmiddellijk zichtbaar tot de orderaanvraag volledig is verwerkt in ons bedrijfssysteem.

Verwante koppelingen

V:Kan ik met iemand spreken over een order die ik heb geplaatst?
A:
  • E-mail de klantenondersteuning: benelux@farnell.com
  • Bel de klantenondersteuning: 03 / 475 28 10, 8.00-17.00 CET, Monday - Friday
V:Wat moet ik doen als een product tijdens levering beschadigd is geraakt?
A: In onze distributiecentra wordt onze handelswaar goed verpakt voor verzending. We beseffen echter dat het ondanks deze voorzorgsmaatregelen mogelijk is dat een product tijdens levering beschadigd raakt. In het geval van een beschadigd product neemt u contact op met de klantenondersteuning op 03 / 475 28 10 of stuurt u ons een e-mail, naar benelux@farnell.com.
V:Kan ik een order annuleren?
A:Vanwege de efficiëntie van het bestellen via internet lukt het mogelijk niet om levering van een artikel te voorkomen nadat een order is geplaatst. Bel voor spoedgevallen naar onze klantenondersteuning op 03 / 475 28 10
V:Waarom ontbreekt een aantal artikelen in mijn order?
A: Er zijn veel mogelijke redenen waarom een artikel kan ontbreken in uw order. Zie uw Orderstatus en tracering voor de status van ontbrekende artikelen. Als u nog steeds vragen hebt, neemt u contact op met de klantenondersteuning op 03 / 475 28 10.