Farnell, uw wereldwijde partner die de technologiesector in elke fase ondersteunt. Door de dromen van studenten te verwezenlijken en professionele technici te helpen bij het ontwikkelen van hun ideeën en producten, bouwen we een community op die van onze technologie profiteert. Onze oplossingen zorgen voor een hogere productiviteit en voorkomen stilstand, en dragen zo bij aan de ontwikkeling van de bedrijven van onze klanten.

  • Verzending op de dag van bestelling – de volgende werkdag bezorgd
  • Uitgebreid assortiment van meer dan 600.000 producten
  • Befaamd bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring
  • 99% van de bestellingen op tijd geleverd
  • 900 producten per week toegevoegd

Producten en oplossingen voor een betere toekomst

We inspireren de volgende generatie technici met onze content, software en educatieve boards, zodat zij een rooskleurige toekomst tegemoet gaan. Makers verwezenlijken hun dromen met onze Single Board Computers, software en onderdelen. Onze element14-community is een gewaardeerde informatiebron voor docenten en liefhebbers wereldwijd.

Meer informatie

Ondersteuning bij het realiseren van uw ideeën

We helpen zowel kleine als grote bedrijven bij het ontwikkelen van hun ideeën, van start-ups tot multinationals, waaronder een aantal van 's werelds grootste semiconductorbedrijven. Wij spelen een essentiële rol op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en beschikken over 's werelds grootste aanbod ontwikkelingskits en de nieuwste onderdelen en informatiebronnen.

Meer informatie

Ontwikkel en bouw uw prototype nog sneller

We hebben het grootste aanbod onderdelen, boards, producten op systeemniveau, tools en testapparatuur, waarmee u uw producten kunt ontwikkelen. Met specialistische technische ondersteuning en op maat gemaakte ontwikkelingsservices helpen wij u uw prototype nog sneller te ontwikkelen.

Meer informatie

Ondersteuning bij de productie- en onderhoudsbehoeften van uw bedrijf

We ontwikkelen uw bedrijf door de onderdelen te leveren die u nodig heeft voor het fabriceren van uw producten, de automatisering van industriële systemen en het plegen van goed onderhoud. Wij werken al 80 jaar aan de ontwikkeling van de bedrijven van onze klanten, door het leveren van onderdelen in tape- en reelverpakkingen tot het leveren van reserveonderdelen en verbruiksartikelen.

Meer informatie